divendres, 22 d’octubre de 2010

Comencem el bloc.

DIARI D'UN BLOC

Els primers passos:

Primer de tot, abans de començar el procés de creació del bloc hem escollit la població que treballarem. Aquesta és Santa Cristina d'Aro, l'hem triat perquè és una localitat pròxima a nosaltres i té molts elements a estudiar.
Seguidament hem creat el compte de gmail. Hem tingut diverses dificultats a l'hora d'entrar al nou compte creat, ja que no ens deixava. Un cop solucionat el problema em dissenyat el bloc. Sincerament ens hem posat d'acord molt fàcilment pel disseny tot i que aquest és modificable.
Hem pensat que l'eslògan del nostre bloc hauria de ser el mateix de la localitat perquè creiem que ens dóna detalls de la localitat. En aquest cas,Té màgia perquè en aquesta trobem el museu de màgia.
Finalment hem creat planes fixes i hem escrit en una d'elles l'objectiu principal del bloc.

El següent pas:

El següent pas ha estat el de fer la recerca d’informació que ens parles del municipi. Seguidament hem seleccionat aquella que ens ha semblat més fidedigne i interessant i l’hem redactat. Primer em redactat el com és, després el de què vivim i tot seguit el com ha canviat. Encara ens falta redactar l’apartat que ens parla dels futurs possibles però ho farem pròximament. Ens falta també penjar tot el conjunt d’imatges que tenim seleccionades i també ho farem pròximament.  Ens agradaria esmentar la dificultat alhora de penjar el contingut redactat al bloc i perquè aquest quedés sempre igual (tipologia de lletra, mida, color, espai...) o tal com nosaltres volíem. Estem en ple procés de creació del bloc i per tant, és molt possible que aquest es vagi modificant, ja sigui d’estètica o de continguts, al llarg dels dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada